Autorijles

Autorijles

Praktijk rijles voor het autorijbewijs

Allereerst willen we jou adviseren een afspraak te maken voor een proefles bij ons rijschool. Tijdens een proefles krijg je informatie over gehele les pakket. Tijdens dit proefles wordt gevraagd naar jouw wensen. Wil je een keer of meerdere autorijlessen per week, een spoedcursus of theorielessen volgen.

Na een persoonlijk advies van onze rij instructeur stel je zelf jouw opleidingspakket samen. Je bepaalt zelf wat er binnen jouw budget past en we passen de planning van de rijopleiding aan jouw eigen tempo aan. Het rijden van losse lessen is de meest gangbare manier. Het voordeel van deze methode is dat je in je eigen tempo, zonder grote tijdsdruk je lessen kunt volgen.

Wij luisteren graag naar jouw wensen en passen ons daarop aan!  Vraag nu een  Proefles

 

autorijles

De All-in rijopleiding bestaat uit:

  • Intest (proefles).
  • Praktijklessen op maat.
  • Stap voor stap leer methode.
  • Tussentijdse toets (auto).
  • Praktijkexamen (auto).
  • Flexibele betalingsregeling.
  • Hoog slagingspercentage.
  • Rijlessen vanaf maandag t/m zondag.

 

Spoedopleiding autorijbewijs…. meld je snel aan!

Bij een spoedopleiding bepaal je jouw eigen tempo. Je lest dan bijvoorbeeld ’s morgens en ’s middags 1,5 uur zodat je 3 praktijklessen per dag kunt afwerken. Aan de hand van jouw eigen agenda en mogelijkheden maken wij een planning voor jou op maat! Omdat het tempo van de autorijlessen zo hoog ligt adviseren wij voor aanvang van de praktijkopleiding al in het bezit te zijn van het theoriecertificaat.

Nadat je de theorie hebt gehaald, ben je klaar voor de openbare weg onder leiding van een professionele rij-instructeur. Wij bereiden jou op een professionele manier voor op het praktijkexamen.
In de spoedopleiding adviseren wij jou ook te kiezen voor een tussentijdse toets. De reden hiervoor is dat je met de tussentijdse toets vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen.


Veelgestelde vragen over Autorijles

Hoe snel kan ik beginnen met rijles?
De meeste cursisten kunnen binnen een dag of week beginnen. Dat ligt natuurlijk wel aan je beschikbaarheid. Bijvoorbeeld: Kun je alleen ’s avonds of weekenden rijden, dan kan het aantal dagen langer duren.

Is het actie pakket inclusief examen?
JA, jij krijgt een rijles pakket plus praktijkexamen. Neem een tussentijdse toets examen voor alle zekerheid, tussentijdse toets is niet verplicht. De prijs van de test toets (TTT)  bedraagt €169. Rijschool rijsnel geeft korting op vervolglessen.

Hoeveel lessen heb ik nodig om te slagen?
Dit is verschillend per persoon. Het gemiddelde aantal lessen in Nederland ligt tussen de 35 en 45.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?
Je kunt je rijbewijs al na 10 dagen behalen. Lees meer over de spoedopleiding.

Geven jullie ook automaat rijles?
Wij geven ook automaat rijles. Een Suzuki Alto uit 2011 voorzien de modernste technieken.

Hoeveel kost een losse autorijles?
Een losse schakel autorijles kost € 37,50
Een losse automaat autorijles kost € 39,-

Hoelang duren de lessen?
Rijles duurt gemiddeld vijftig minuten.
Advies blokuren, honderd minuten rijden.