Autorijles

Autorijles

De autorijlessen en examens plannen wij altijd in overleg met jou. Je hebt de mogelijkheid om zeven dagen per week auto te rijden. Bij rijopleiding rijsnel kun je terecht voor de volgende rijlessen. Auto, motor en brommer. Binnenkort starten wij voor de automaat rijbewijs. U kunt bij verkeersschool rijsnel voor volledige rijles pakketten en of losse praktijk lessen.

Het rijden van losse lessen is de meest gangbare manier. Het voordeel van deze methode is dat je in je eigen tempo, zonder grote tijdsdruk je lessen kunt volgen.

Wil je graag weten hoeveel je rijbewijs gaat kosten en je bent minstens 16,5 jaar oud. Vraag nu een vrijblijvende proefles aan!

 

autorijles

Waarom Rijschool Rijsnel

 • Een vaste rijinstructeur (-trice)
 • Stap voor stap leer methode.
 • Flexibele betalingsregeling.
 • Hoog slagingspercentage.
 • Rijlessen in de beste auto`s (rookvrije).
 • Rijlessen vanaf maandag t/m zondag.
 • Hoog opgeleide vriendelijke instructeurs.

 

Spoedopleiding

Wil je jouw rijbewijs binnen twee, vier of zes weken halen, dit is mogelijk. Op een snelle en verantwoorde manier versneld je rijbewijs te halen. Het rijles programma voor de Spoedcursus is gebaseerd op jouw beschikbaarheid. Wij gaan ervan uit dat je minstens een dagdeel per week beschikbaar bent voor autorijles.

Bij aanvang van de opleiding maken we samen met jou een planning voor de rijlessen en het examen. Er kan dan bij tijdige aanmelding, een voorlopige planning worden gemaakt. Informeer naar onze mogelijkheden!


Hoe werkt het!

 • Maak keuze waar je wilt rijden.
 • Hoog slagingspercentage,
 • hoogste kwaliteit & service.
 • Afspraak op locatie, je kan thuis opgehaald worden en thuis afgezet.
 • Wij rijden nu in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Utrecht en Zaandam
Actie

Veelgestelde vragen

Welk pakket moet ik nemen?

De meeste leerlingen nemen autorijles het pakket GOUD 19 lessen plus praktijkexamen. Waar door er meer tijd is om intensiever begeleid te worden. Tijdens je proefles adviseren wij jou welk pakket het beste aansluit bij jouw leerplan.

Moet ik direct een pakket kiezen?
Nee, dit hoeft niet per sé. Wij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij het afsluiten van je les pakket. Een dag na de proefles word je door onze gebeld, welk les pakket beter bij je wensen aansluit. Deze prettige manier zorgt ervoor dat 100% van alle leerlingen ons aanbeveelt.

Wanneer kan ik starten?
De meeste leerlingen kunnen binnen een week beginnen. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16,5 jaar. (2toDrive).

Is het pakket inclusief examen?
JA, jij krijgt je eerste praktijkexamen GRATIS als je een  tussentijdse toets afneemt. Een toets examen is niet verplicht. De prijs van de test toets (TTT)  bedraagt €169. Rijschool rijsnel geeft korting op vervolglessen en op herexamens.

Wat als ik mijn eerste examen niet haal?
Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Geen probleem! Het volgende herexamen(s) en vervolglessen krijg je hierop korting. Het enige wat je afneemt zijn een paar losse rijlessen naar het herexamen toe om je eventuele verkeerde handelingen te herstellen. Op die manier weet je zeker dat je de volgende keer wel slaagt!

Hoeveel kost een losse rijlessen?
Een losse autorijles kost € 37,50

Hoe lang duurt een rijles?
Rijles duurt gemiddeld vijftig minuten.
Advies blokuren, honderd minuten rijden.