Franchise

Franchise werken

Als franchise werken. Door sterke groei van de organisatie zij wij per direct opzoek naar een parttime / fulltime; Rij instructeur voor de categorie A / B  Regio Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Gelderland.

Functie omschrijving:

Met uw kennis en enthousiasme bent u verantwoordelijk voor onze motor en of auto opleidingen. Bent u verantwoordelijk voor eventuele ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van hoogwaardige motor en/of auto opleiding en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging met een groeiende bedrijf.

Functie eisen:

U beschikt over een lesauto, goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht. Eigen verantwoordelijkheid, initiatief en ondernemend. U bent flexibel en beschikbaar op de avonden en weekenden.

Rijschool Rijsnel Franchise opent dit jaar meerdere nieuwe vestigingen in Nederland. Wij zoeken daarvoor ondernemende en gemotiveerde rij instructeurs. Rijsnel Franchise staat in de branche bekend als een geduchte concurrent, omdat de organisatie door haar professionele marketingstrategie een steeds groter marktaandeel inneemt. Het échte succes danken we echter aan de mentaliteit van onze instructeurs.

De Rijsnel franchiser`s kunnen meer inkomen genereren dan instructeurs in loondienst en zij bepalen zelf hun werktijden. Ze zijn tenslotte ondernemer. Wij zoeken op korte termijn rijinstructeurs m/v, die in het bezit zijn van de relevante diploma’s of die bereid zijn de opleiding daarvoor te volgen.

Franchisenemer worden?

Is het geven van rijles u lust en u leven? Maar wilt u weinig risico lopen bij het opstarten van u rijschool?  Niet teveel bezig houden met randzaken zoals reclame, promotie, backoffice en belastingactiviteiten? Dan is franchisenemer worden bij Rijschool Rijsnel wat voor u.

Wat hebben wij u te bieden:
Geheel je eigen agenda inplannen. Een lage maandelijkse franchise bijdrage. De mogelijkheid om uw administratie te verzorgen.  Alle reclame- en promotiekosten zijn voor onze rekening. Een transparante organisatie met korte communicatie lijnen. Begeleiding bij het opstarten van uw franchise onderneming. Per direct een volle agenda en doorlopend voldoende leerlingen.

Wat verwachten wij van u:

MBO niveau. Prestatie gericht. Verzorgd uiterlijk. Een geldige bevoegdheidspas (cat. A – B). Bereid om ’s avonds en in het weekend te werken. Goede beheersing van de Nederlandse taal / Engels of meerdere talen. U draagt zorg voor het commercfranchise werken bij rijschool-rijsneliële rendement en de kwaliteit van de Verkeerschool.

Geïnteresseerd? als franchise werken

Wilt u graag franchisenemer worden bij een jonge rijschool met veel ambitie? Stuur dan een originele brief met CV en pasfoto naar info@rijsnel.nl. Voor verder informatie kunt u ons mailen.