fbpx

g test

Begin vandaag nog!

____

AUTO
RIJLES

bekijk de actie pakketten van rijschool rijsnel

Haal direct je motorrijbewijs!

____

MOTOR
RIJLES

bekijk de actie pakketten van rijschool rijsnel

 

Haal nu je scooterrijbewijs!

____

SCOOTER
RIJLES

bekijk de actie pakketten van rijschool rijsnel

Kennismaking!

Het is bij onze rijschool mogelijk om een afspraak te maken (online) voor een geheel vrijblijvende proefles van 60 minuten. Op deze manier kunt je op een ongedwongen manier kennismaken met de beginselen van het autorijden en met je rij instructeur.

De proefles!

Voordat we aan de les beginnen gaan we eerst naar een rustige plek toe. Vervolgens beginnen we de les met het bekijken wat voor jou een goede zit/stuurhouding is en hoe je de spiegels het best kunt instellen. Daarna beginnen we aan het technische gedeelte van het autorijden, zoals: veilig wegrijden en stoppen, sturen en schakelen.

De mogelijkheden!

Na afloop van de proefles bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot je rijopleiding. We bespreken dan onder andere welke lespakket het best bij je past, hoe vaak je wilt en kunt lessen en hoe het behalen van de theorie in zijn werk gaat. Indien je dat wenst zal bekeken worden of een versnelde rijopleiding tot je mogelijkheden behoort.

Wil je graag weten hoeveel je rijbewijs gaat kosten en je bent minstens 16,5 jaar oud? Vraag nu een vrijblijvende proefles aan!

Winkelwagen
Scroll naar boven
Open chat
1
Stel je vraag?