Theorie

Theoriecursus geven we in een unieke lesmethode, waardoor je helemaal klaargestoomd wordt voor het theorie examen in 1 dag. Veel leerlingen gaan de fout in door te denken dat je met het lezen van de bekende dure theorieboeken zelf het examen makkelijk wordt behaald.

Deze boeken bevatten heel veel, vaak saaie stof die niet perse op het theorie-examen wordt gevraagd. We geven alleen maar les in de stof die 99% terugkomt op het examen. Theorie examen oefenen.

Onze manier van lesgeven is precies op dezelfde manier als dat het CBR het examen toetst. Omdat we 99% examengericht lesgeven, haal je je theorie-examen gewoon in 1 keer!

Wij hebben een unieke methode ontwikkeld. Dankzij deze methode is het bijna niet meer mogelijk om te zakken! Zakken is na het volgen van onze cursus zo goed als onmogelijk. Zelfs als je het al een aantal keer zelf hebt geprobeerd bij het CBR. Zak je toch, dan mag je onbeperkt de theoriecursus gratis overdoen!

Ik heb een examendatum bij het CBR. Wat nu?
Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd bij het CBR via www.mijn.cbr.nl dat geen probleem. Wij kunnen deze datum vervroegen naar de examendatum aansluitend aan onze spoedcursus!  Voor meer informatie kunt u met contact opnemen.

Onze locaties zijn op enkele minuten loopafstand van het CBR waar je je theorie-examen moet afleggen. Ondanks dat wij maar in 12 plaatsen zijn gevestigd, hebben veel van onze cursisten er een lange reistijd voor over om onze spoedcursus te volgen.

 

Locatie Theoriecursus Alkmaar:
Terborchlaan 200
1816 LE Alkmaar

Locatie Theoriecursus Amsterdam:
Moezenhavenweg 29
1043 AM Amsterdam

Locatie Theoriecursus Arnhem:
Hazenkamp 36
6836 BA Arnhem

Locatie van het theorielokaal in Eindhoven:
Sterkenburg 616
5653 NP Eindhoven

Locatie Theoriecursus Goes:
Stationsplein 1
4461 HP Goes

Locatie Theoriecursus Leusden:
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort

Locatie Theoriecursus Maastricht:
Stadionplein 1
6225 XW Maastricht

Locatie Theoriecursus Rijswijk:
Polakweg 10-11
2288 GG Rijswijk

Locatie Theoriecursus Utrecht:
Californiëdreef 19
3565 BJ Utrecht

Locatie Theoriecursus Zwolle:
Punterweg 7-C
8042 PB Zwolle

THEORIECURSUS AUTO

THEORIECURSUS MOTOR

THEORIECURSUS SCOOTER