Vrachtwagen

Vrachtwagen rijbewijs halen bij Rijschool Rijsnel

Het vrachtwagen rijbewijs C halen?  Zowel de theorie als praktijkopleiding voor het rijbewijs C  verzorgen wij. Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen of kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden. Zo wordt je automatisch geïnformeerd als wij iets te melden hebben.

Rijschool Rijsnel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van schakel-automaat-motor-scooter-E achter B en vrachtwagen rijlessen. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Diemen, Leusden, Haarlem, Utrecht en Zaandam. Onze Rijopleiding is gevestigd in Amsterdam. Door de speciale methode die rijschool Rijsnel hanteert bij het geven van soort categorie’s Brom tot vrachtwagen. Je krijgt (auto – vrachtwagen) rijles in een rookvrije Mercedes A klasse, BMW, Toyota, Honda, Vw Golf GTD. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven.

Er is de afgelopen jaren flink wat veranderd in het land van rijlessen en het behalen van je rijbewijs. Volgens de richtlijnen van het CBR bij de invoering van het Nieuwe Rijbewijs moet een aanstaande automobilist kennis hebben van veilig, milieuvriendelijk en economisch rijden.

Aangezien wij goed bezig willen zijn met het milieu zijn al onze auto’s rookvrij. Een rijles duurt vijftig minuten, en hoeveel lessen jij per week wilt volgen bepaal je helemaal zelf. Ieder mens is verschillend en heeft andere voorkeuren, wij kunnen dit met je bespreken zodat je een pakket opstelt waar je je goed bij voelt. Ben je een ambitieus persoon? Dan kun je ook altijd voor onze spoedcursus kiezen! Als je contact met ons opneemt vertellen we je daar graag meer over, of neem contact op met  ons.

Rijbewijs halen?

Voor scooter, Auto (schakel of Automaat), E achter B, Motorles & Vrachtwagen rijles. Als je contact met ons opneemt vertellen we je daar graag meer over, of neem zelf een kijkje op de Tarieven  pagina.

Binnenkort Vrachtwagen theoriecursus…..