fbpx

Automaat auto

Automaat Proefles

Het is bij onze rijschool mogelijk om een afspraak te maken (online) voor een geheel vrijblijvende proefles voor automaat of schakel auto. Op deze manier kun je op een ongedwongen manier kennismaken met de beginselen van het autorijden met je instructeur.

Je kunt ervoor kiezen om te beginnen met lessen te volgen in een automaat auto. Zo leer je de eerste vaardigheden en dit kan je gebruiken als een handige opstapje naar het rijden in een schakelauto. Zo kun je ook besparen op je rijopleiding.

automaatrijles Amsterdam
De Intakeles!

Voordat we aan de les beginnen, rijden we als eerst naar een rustige plek toe. Vervolgens beginnen we de les met het instellen van jouw zit en stuurhouding en hoe je de spiegels het best kunt instellen. Daarna beginnen we aan het technische gedeelte van het autorijden, zoals: veilig wegrijden en stoppen, maar ook sturen en schakelen.

De mogelijkheden!

Na afloop van de proefles bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot je rijopleiding. We bespreken dan onder andere welk lespakket het best bij jou past, hoe vaak je wilt en kunt lessen en hoe het behalen van de theorie in zijn werk gaat. 

Wil je graag weten hoeveel je rijbewijs gaat kosten en je bent minstens 16,5 jaar oud? Vraag nu een proefles aan!

Gingen voor je
0
Kwaliteit van rijschool
0
Dagen per week
0
Winkelwagen
Scroll naar boven
Open chat
1
Hallo heeft u vragen? wij antwoorden direct.