fbpx

Schakel auto

Intakeles!

Het is bij onze rijschool mogelijk om een afspraak te maken (online) voor een geheel vrijblijvende proefles voor automaat of schakel auto. Op deze manier kunt je op een ongedwongen manier kennismaken met de beginselen van het autorijden met je instructeur.

je kunt ervoor kiezen om te beginnen met lessen te volgen in een schakel en de eerste vaardigheden leren, en dit te gebruiken als een handige opstapje naar het rijden in een automaat auto. Zo kunt je ook besparen op je rijopleiding.

autorijles schakel
De proefles!

Voordat we aan de les beginnen gaan we eerst naar een rustige plek toe. Vervolgens beginnen we de les met het bekijken wat voor jou een goede zit/stuurhouding is en hoe je de spiegels het best kunt instellen. Daarna beginnen we aan het technische gedeelte van het autorijden, zoals: veilig wegrijden en stoppen, sturen en schakelen.

De mogelijkheden!

Na afloop van de proefles bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot je rijopleiding. We bespreken dan onder andere welke lespakket het best bij je past, hoe vaak je wilt en kunt lessen en hoe het behalen van de theorie in zijn werk gaat. Indien je dat wenst zal bekeken worden of een versnelde rijopleiding tot je mogelijkheden behoort.

Wil je graag weten hoeveel je rijbewijs gaat kosten en je bent minstens 16,5 jaar oud? Vraag nu een proefles aan!

Gingen voor je
0
Kwaliteit van rijschool
0
Dagen per week
0
Winkelwagen
Scroll naar boven
Open chat
1
Hallo heeft u vragen? wij antwoorden direct.