Over ons

Over ons

Over ons: Rijschool rijsnel is een kleine, persoonlijke CBR erkende autorijschool, waar de leerling centraal staat. Ons doel is om de klant op een veilige, zelfstandige en sociale wijze te leren autorijden. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Amsterdam – Amstelveen – Aalsmeer – Abcoude – Diemen – Hoofddorp – Haarlem – Utrecht en Zaandam.

Onze autorijschool is gevestigd in Amsterdam. Door de speciale methode die rijschool rijsnel hanteert bij het geven van autorijlessen, slaag je met gemiddeld 35 – 45 uren.

Je krijgt autorijles in een rookvrije Mercedes A klasse – VW Golf 7, BMW en Audi. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven. Over on

Waarom Verkeerschool Rijsnel

  • Betaalbare.
  • Vaste rij instructeur.
  • Hoge slagingspercentage.
  • Flexibele betalingsregeling.
  • Stap voor stap leer methode.
  • Rijlessen in de beste motor / auto`s.
  • Rijlessen vanaf maandag t/m zondag.
  • Hoog opgeleide vriendelijke instructeurs.

Welke rijbewijzen kan je halen bij Rijsnel?

Auto: Schakel / Automaat rijbewijs, Motorrijbewijs en Brommer rijbewijs. Heb je er genoeg van om elke dag door weer en wind naar school te fietsen, Of lijkt een brommer of scooter jouw ideaal voor de dagelijkse boodschappen.

Voordelig je bromfietsrijbewijs halen. Je scooter rijbewijs of brommer rijbewijs halen hoeft niet duur te zijn. Met verkeersopleiding rijsnel kun je het snel en goedkoop halen. o

Vlotte leerling.
Een vlotte leerling heeft een goed verkeersinzicht en goede voertuigbeheersing. Tijdens de lessen zullen we voornamelijk de puntjes op de i zetten om je klaar te stomen voor het praktijkexamen!

Gemiddelde leerling.
Het gemiddeld aantal rijlessen dat je nodig hebt om je autorijbewijs te halen, ligt ongeveer rond de vijfendertig lessen. Hoeveel lessen je nodig hebt hangt voor een groot deel af van jou en je eigen keuzes.

Onervaren leerling.
Een onervaren cursist is iemand die geen of nauwelijks rijervaring heeft. De eerste rijlessen zijn voornamelijk gericht op voertuigbeheersing. Wij raden onervaren leerlingen aan om te starten met een gratis proefles om het autorijden te ervaren.


Betaling?

Financiering mogelijk op alle producten. termijn betalen is mogelijk, neem contact op met rijschool. Voor de maandelijkse betalingstermijnen brengen wij geen extra kosten in rekening.