Over ons

Over ons

Rijopleiding Rijsnel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van auto/motor rijlessen. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Haarlem en Zaandam. Onze autorijschool is gevestigd in Amsterdam zuid. Door de speciale methode die rijopleiding Rijsnel hanteert bij het geven van autorijlessen, slaag je met gemiddeld 35 - 45 uren.

Je krijgt autorijles in een rookvrije Mercedes A klasse, VW Golf 7 & Toyota Yaris. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven.

Verandering

Er is de afgelopen jaren flink wat veranderd in het land van rijlessen en het behalen van je rijbewijs. Volgens de richtlijnen van het CBR bij de invoering van het Nieuwe Rijbewijs moet een aanstaande automobilist kennis hebben van veilig, milieuvriendelijk en economisch rijden.

Aangezien wij goed bezig willen zijn met het milieu zijn al onze auto's rookvrij. Een rijles duurt vijftig minuten, en hoeveel lessen jij per week wilt volgen bepaal je helemaal zelf. Ieder mens is verschillend en heeft andere voorkeuren, wij kunnen dit met je bespreken zodat je een pakket opstelt waar je je goed bij voelt.

 

Ben je een ambitieus persoon?

Dan kun je ook altijd voor onze spoedcursus kiezen! Als je contact met ons opneemt vertellen we je daar graag meer over, of neem zelf een kijkje op de Prijzen pagina.