Over ons

Over ons

Rijopleiding Rijsnel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van auto/motor rijlessen. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Haarlem en Zaandam. Onze autorijschool is gevestigd in Amsterdam zuid. Door de speciale methode die rijopleiding Rijsnel hanteert bij het geven van autorijlessen, slaag je met gemiddeld 35 - 45 uren.

Je krijgt autorijles in een rookvrije Mercedes A klasse, VW Golf 7 & Toyota Yaris. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven.

Verandering

Er is de afgelopen jaren flink wat veranderd in het land van rijlessen en het behalen van je rijbewijs. Volgens de richtlijnen van het CBR bij de invoering van het Nieuwe Rijbewijs moet een aanstaande automobilist kennis hebben van veilig, milieuvriendelijk en economisch rijden.

Aangezien wij goed bezig willen zijn met het milieu zijn al onze auto's rookvrij. Een rijles duurt vijftig minuten, en hoeveel lessen jij per week wilt volgen bepaal je helemaal zelf. Ieder mens is verschillend en heeft andere voorkeuren, wij kunnen dit met je bespreken zodat je een pakket opstelt waar je je goed bij voelt.

Ben je een ambitieus persoon?

Dan kun je ook altijd voor onze spoedcursus kiezen! Als je contact met ons opneemt vertellen we je daar graag meer over, of neem zelf een kijkje op de Prijzen pagina.

 

Schakel / Automaat rijbewijs, Motorrijbewijs en Brommer rijbewijs. Heb je er genoeg van om elke dag door weer en wind naar school te fietsen, Of lijkt een brommer of scooter jouw ideaal voor de dagelijkse boodschappen.

Voordelig je bromfietsrijbewijs halen. Je scooter rijbewijs of brommer rijbewijs halen hoeft niet duur te zijn. Met verkeersopleiding rijsnel kun je het snel en goedkoop halen.

Een vlotte leerling heeft een goed verkeersinzicht en goede voertuigbeheersing. Tijdens de lessen zullen we voornamelijk de puntjes op de i zetten om je klaar te stomen voor het praktijkexamen!

Het gemiddeld aantal rijlessen dat je nodig hebt om je autorijbewijs te halen, ligt ongeveer rond de vijfendertig lessen. Hoeveel lessen je nodig hebt hangt voor een groot deel af van jou en je eigen keuzes.

Een onervaren cursist is iemand die geen of nauwelijks rijervaring heeft. De eerste rijlessen zijn voornamelijk gericht op voertuigbeheersing. Wij raden onervaren leerlingen aan om te starten met een gratis proefles om het autorijden te ervaren.