fbpx

Over ons

Rijopleiding Rijsnel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van auto en motor rijlessen. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Haarlem en Zaandam. Onze autorijschool is gevestigd in Amsterdam zuid. Door de speciale methode die rijopleiding Rijsnel hanteert bij het geven van autorijlessen, slaag je met gemiddeld 35 – 45 uren.

Je krijgt autorijles in een rookvrije Toyota Yaris Cross, Volkswagen Taigo, VolkswagenvGolf 7 of een elektrische Cupra Born. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven.

rijschool rijsnel

Veranderingen

Er is de afgelopen jaren flink wat veranderd in ons land qua rijlessen en het behalen van je rijbewijs. Bij de invoering van het Nieuwe Rijbewijs moet een toekomstige automobilist volgens de richtlijnen van het CBR kennis hebben van veilig, milieuvriendelijk en economisch rijden.

Aangezien wij goed bezig willen zijn met het milieu, zijn al onze auto’s rookvrij. Een rijles duurt vijftig minuten, en hoeveel lessen jij per week wilt volgen, bepaal je helemaal zelf. Ieder mens is verschillend en heeft andere voorkeuren Wij kunnen dit met jou bespreken, zodat je een pakket opstelt waar jij je goed bij voelt.

Ambitieus persoon?

Dan kun je ook altijd voor onze spoedcursus kiezen! Als je contact met ons opneemt vertellen we je daar graag meer over, of neem zelf een kijkje op de Prijzen pagina.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Open chat
1
Hallo heeft u vragen? wij antwoorden direct.