fbpx

Opfriscursus / Expats

Ben u in het bezit van een rijbewijs, maar heeft u al een tijd niet achter het stuur gezeten? Dan heeft Rijschool Rijsnel ook Autorijvaardigheid trainingen om de praktische kennis (verkeersinzicht) snel weer op peil te brengen. Alleen in Amsterdam en Amstelveen. Velen onderschatten het autorijden door te denken dat het rijden na een uurtje weer op peil is. Vergeet niet dat het steeds drukker wordt op de weg, waardoor de bestuurder sneller moet handelen zonder lang na te denken. Na een paar lessen is de praktische kennis zo weer op peil.

Opfris rijlessen

Refresher course for expats

Do you have a driver’s license, but haven’t been behind the wheel for a while? Then Driving School Rijsnel also has Driving Skills training courses to quickly bring practical knowledge (traffic insight) back up to standard. Only in Amsterdam and Amstelveen. Many underestimate driving by thinking that driving is back to normal after an hour. Don’t forget that the roads are getting busier, forcing the driver to act faster without thinking twice. After a few lessons, the practical knowledge is back up to standard. info(a)rijsnel.nl

Traning voor mensen met rij-angst

Angst om in een auto te rijden of angst tijdens het autorijden kan vele oorzaken hebben. Het horen, zien of meemaken van een auto ongeluk speelt daarbij een grote rol. Vaak is het eenvoudig om de rijangst weg te nemen door stap voor stap naar een drukkere omgeving toe te groeien. Tijdens het autorijden wordt er dieper gespit naar de oorzaak van de klacht, zoals het niet meer hard durven rijden of inhalen en waarom dan niet. De autorijlessen (opfris) worden zo gegeven dat de kandidaat naar de situatie toe zal gaan en niet dat de situatie naar de kandidaat toe komt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Open chat
1
Hallo heeft u vragen? wij antwoorden direct.