Vestigingen

Locatie van ons rijschool

De vestiging van Rijsnel in Amsterdam opende zijn deuren in 1998. Onze kandidaten bepalen zelf welk traject ze kiezen, en of ze dit in losse lessen of in pakket afnemen. Ten eerste bij Rijsnel kan je automaat / schakel, motor & scooter rijbewijs en/of theoriecertificaat op een professionele, snelle en plezierige manier! Een rijles duurt vijftig minuten, en hoeveel lessen jij per week wilt volgen bepaal je helemaal zelf.

Op onze vestiging (locatie) geven we ook opfriscursus en rijtest. 

Voel jij je onzeker achter het stuur of heb je té lang niet gereden?  In de drukte van het centrum rijden of het leren inparkeren, het is allemaal mogelijk. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen. Velen onderschatten het autorijden door te denken dat het rijden na een uurtje weer op peil is. Na een paar lessen is de praktische kennis zo weer op peil.

Wil je snel rijbewijs halen? 

Spoedcursus: Wil je rijbewijs binnen twee, vier of zes weken halen, dit is mogelijk. Neem contact met ons en maak gebruik van onze Actie Spoedopleiding van 19 lessen plus Examen. Op een snelle en verantwoorde manier versneld je rijbewijs halen. Het rijlesprogramma voor de Speedcursus is gebaseerd op jouw beschikbaarheid. Wij gaan ervan uit dat je minstens één dagdeel per week beschikbaar bent voor autorijles.

Vestiging van ons hoofdkantoor

Verkeersschool AAC Rijsnel.
Moezelhavenweg 29 te Amsterdam.

Waar rijden wij?

rijschool Amsterdam  

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Amsterdam is Rijsnel al jaren de betrouwbare rijschool.

Rijschool Rijsnel biedt een betere kwaliteit betrouwbaarheid dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!  We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Amsterdam verzorgt. Hij rijdt overigens niet alleen in Amsterdam, maar ook in Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel. Nog verder van huis? Rijsnel heeft instructeurs in nabije dorpen en steden als Badhoevedorp, Halfweg, Zwanenburg en Diemen.

Klaar om te starten met lessen in Amsterdam? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Rijschool Rijsnel voor de eerste proefles of neem bezoekje op onze website.

rijschool Amsterdam  

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Amstelveen is Rijsnel al jaren de betrouwbare rijschool.

Rijschool Rijsnel biedt een betere kwaliteit betrouwbaarheid dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!  We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Amstelveen en Amsterdam verzorgt. Hij rijdt overigens niet alleen in Amsterdam, maar ook in Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel. Nog verder van huis? Rijsnel heeft instructeurs in nabije dorpen en steden als Aalsmeer, Halfweg, Zwanenburg en Diemen.

Wegens drukte in Amsterdam geven we GEEN rijlessen meer in omgeving Badhoevedorp..

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Badhoevedorp is rijschool rijsnel al jaren de nummer 1 in Badhoevedorp. Klaar om te starten met lessen in Amsterdam? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Rijsnel voor de eerste proefles of neem bezoekje op onze website.

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Diemen is rijschool rijsnel al jaren de nummer 1 in Diemen.

Klaar om te starten met lessen in Diemen? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Rijsnel voor de eerste proefles of neem bezoekje op onze website.

Wegens drukte in Amsterdam geven we GEEN rijlessen meer in omgeving Hoofddorp..

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Hoofddorp is rijschool rijsnel al jaren de nummer 1 in Hoofddorp. Klaar om te starten met lessen in Amsterdam? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Rijsnel voor de eerste proefles of neem bezoekje op onze website.

Wegens drukte in Amsterdam geven we GEEN rijlessen meer in omgeving Haarlem..

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Haarlem is Rijsnel al jaren de betrouwbare rijschool. Klaar om te starten met lessen in Amsterdam? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Rijsnel voor de eerste proefles of neem bezoekje op onze website.

 

rijschool Amsterdam  

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? In Zaandam is Rijschool rijsnel al jaren de nummer 1 in Zaandam.

Klaar om te starten met lessen in Zaandam? Stuur ons jouw gegevens. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Rijsnel voor de eerste proefles of neem bezoekje op onze website.