fbpx
 
Vestigingen
 
 

Locatie van ons rijschool

De vestiging van Rijsnel in Amsterdam opende zijn deuren in 1998. Onze kandidaten bepalen zelf welk traject ze kiezen, en of ze dit in losse lessen of in pakket afnemen. Bij rijschool Rijsnel kan je automaat / schakel, motor & scooter rijbewijs en/of theoriecertificaat op een professionele, snelle en plezierige manier! Een rijles duurt vijftig minuten, en hoeveel lessen jij per week wilt volgen bepaal je helemaal zelf.

Op onze vestiging (locatie) geven we ook opfriscursus en rijtest. 

Voel jij je onzeker achter het stuur of heb je té lang niet gereden?  In de drukte van het centrum rijden of het leren inparkeren, het is allemaal mogelijk. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen. Velen onderschatten het autorijden door te denken dat het rijden na een uurtje weer op peil is. Na een paar lessen is de praktische kennis zo weer op peil.

Wil je snel rijbewijs halen? 

Spoedcursus: Wil je rijbewijs binnen twee, vier of zes weken halen, dit is mogelijk. Neem contact met ons en maak gebruik van onze Actie Spoedopleiding van 19 lessen plus Examen. Op een snelle en verantwoorde manier versneld je rijbewijs halen. Het rijlesprogramma voor de Speedcursus is gebaseerd op jouw beschikbaarheid. Wij gaan ervan uit dat je minstens één dagdeel per week beschikbaar bent voor autorijles.

 

Vestiging van ons hoofdkantoor

Verkeersschool AAC Rijsnel.
Amsterdam zuidas station te Amsterdam.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Open chat
1
Hallo heeft u vragen? wij antwoorden direct.