fbpx

Theorie cursus

Theorie cursus geven we in een unieke lesmethode, waardoor je helemaal klaargestoomd wordt voor het theorie examen in 1 dag. Veel leerlingen gaan de fout in door te denken dat je met het lezen van de bekende dure theorieboeken zelf het examen makkelijk kan halen.

Deze boeken bevatten heel veel, vaak saaie stoffen die niet perse op het theorie-examen voorkomen. We geven alleen maar les in de stof die 99% terugkomt op het examen.

Onze manier van lesgeven is precies op dezelfde manier als dat het CBR het examen toetst. Omdat we 99% examengericht lesgeven, haal je je theorie-examen gewoon in 1 keer!

Wij hebben een unieke methode ontwikkeld. Dankzij deze methode is het bijna niet meer mogelijk om te zakken! Zakken is na het volgen van onze cursus zo goed als onmogelijk. Zelfs als je het al een aantal keer zelf hebt geprobeerd bij het CBR. Zak je toch, dan mag je onbeperkt de theoriecursus gratis overdoen!

 

 

Ik heb een examendatum bij het CBR. Wat nu?
Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd bij het CBR via www.mijn.cbr.nl dat geen probleem. Wij kunnen deze datum vervroegen naar de examendatum aansluitend aan onze spoedcursus!  Voor meer informatie kunt u met contact opnemen.

Onze locaties zijn op enkele minuten loopafstand van het CBR waar je je theorie-examen moet afleggen.

We geven theoriecursus alleen in Amsterdam of online cursus..

Winkelwagen
Scroll naar boven
Open chat
1
Hallo heeft u vragen? wij antwoorden direct.