fbpx

Rijschool Amsterdam

Heb je met spoed je rijbewijs nodig?

Ben je opzoek naar een goede rij instructeur waarbij je ontspannen en toch snel je rijbewijs haalt?

Wil je snel beginnen met rijlessen geef dan gelijk een belletje of bestel een van onze deals en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Natuurlijk is de eerste rijles spannend, maar door middel van een proefles van 60 minuten, stellen wij jou op je gemak en gaan we samen werken aan de rijvaardigheden, zodat jij snel alleen de weg op kan.  Vraag vrijblijvend een informatie bij ons aan en ontdek onze scherpe tarieven!  Bij ons kunt u volgende terecht: Auto Schakel en Automaat, E achter B, Motor, Scooter & Rijtest, Vrachtwagen binnenkort.

Waarom rijsnel

Het blijft goedkoop tot aan je praktijkexamen. Als je op een snelle, fijne manier je rijbewijs wilt halen dan ben je bij rijschool Rijsnel aan het goede adres. Je rijdt in een milieuvriendelijke, Mercedes A klasse, Toyota Yaris & VW golf GTD rookvrije auto. Hoe jouw rijopleiding gaat verlopen dat kun je bij opleiding Rijsnel helemaal zelf bepalen.

Voor meer vragen bekijk hier meer informatie of geef ons een belletje. Geen wachttijden meteen beginnen.

 

Schakel proefles

Na afloop van de proefles bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot je rijopleiding. We bespreken dan onder andere welke lespakket het best bij je past, hoe vaak je wilt en kunt lessen en hoe het behalen van de theorie in zijn werk gaat. Indien je dat wenst zal bekeken worden of een versnelde rijopleiding tot je mogelijkheden behoort.

Automaat Proefles

Het is bij onze rijschool mogelijk om een afspraak te maken (online) voor een geheel vrijblijvende proefles voor automaat of schakel auto. Op deze manier kun je op een ongedwongen manier kennismaken met de beginselen van het autorijden met je instructeur.

 

Opfris cursus

Ben u in het bezit van een rijbewijs, maar heeft u al een tijd niet achter het stuur gezeten? Dan heeft Rijschool Rijsnel ook Autorijvaardigheid trainingen om de praktische kennis (verkeersinzicht) snel weer op peil te brengen. Alleen in Amsterdam en Amstelveen. Velen onderschatten het autorijden door te denken dat het rijden na een uurtje weer op peil is. Vergeet niet dat het steeds drukker wordt op de weg, waardoor de bestuurder sneller moet handelen zonder lang na te denken. Na een paar lessen is de praktische kennis zo weer op peil.

 

Amsterdam, Amstelveen,Abcoude, Badhoevedorp,Haarlem,Hoofddorp,Uithoorn,Mijdrecht en Zaamdam e.o.

Slagingspercentage CBR Amsterdam 48%
Rijschool Rijsnel 80%

Schakel auto

Losse les            € 60,-
10 L Pakket.      €550,-

Examen              €349,-

Automaat auto

Losse les            € 65,-
10 L Pakket.      €600,-

Examen              €349,-

Taxi les

Losse les          € 70,-
4 L Pakket.      €280,-

Examen            €489,-

Motor les

Losse les           € 65,-
10 L Pakket.      €600,-
Avb examen      €199,-
Avd examen.     €299,-

Winkelwagen
Scroll naar boven
Open chat
1
Hallo heeft u vragen? wij antwoorden direct.